torsdag 16 augusti 2012

Sysommaren över

Hej!
Så är min sysommar över och det kliar faktiskt lite i fingrarna att få sitta vid symaskinen igen. Det är en frivillig sk semester jag tar. I övrigt så hade jag hoppas och hoppas fortfarande att sommaren inte är över, lite sol och värme så här i augusti skulle inte skada.Under våren och fram till sommaren har det blivit en hel del projekt, men sådant som jag inte kunnat blogga om för att det skulle bli presenter och dyl, sedan har jag heller inte tagit mig tid att blogga, så här kommer några av de saker som jag gjort fram till min sysemester, resten kommer en annan dag.

Mönster Helena Broheden


Dessa två barntäcken har jag gjort till ett syskonpar som blev mammor med ca två veckors mellanrum, de fick varsin flicka, så nu kan de ligga skönt och leka på golvet eller ha som täcke i sängen.


På en syhelg som jag var på började jag på denna LOVE-bonad som jag kallar den, men eftersom den sitter på ett ställe som bara används på sommaren så har det inte blivit något fotande av den, men nu är den på plats.
Innan sysommaren började hade jag en sykväll med min kompis J, vi hade bestämt att vi skulle sy varsin sybox, men för mig blev det tre, två små och en stor, mönstret kommer från Quiltbiten.

Den till vänster är min småpengsbytta när vi spelar kort, den till höger har mamma fått och den i mitten ska jag ha till mina sysaker.

Ha en bra arbetsdag/sydag

2 kommentarer:

 1. Vilka härliga burkar du har gjort. Det kan vara bra att ha många för att "ha saker i". Härlig sommar/höst till dig.

  SvaraRadera
 2. Ojojoj, vad du är flitig!
  Täckena är jättefina, jag funderar på att sy ett själv nästa gång det kommer en bebbe i bekantskapskretsen. =)

  Love-bonaden är ju bara ursnygg, det är så skönt också när (och att!) grejerna blir färdiga så att man faktiskt kan använda dem och njuta av dem.

  Ja, för mig blev det ju bara en sybox men jag kommer nog att sy flera. Petronella vill ha en och jag har kommit på att min är jättebra till att förvara sysaker i.

  Kram

  SvaraRadera