torsdag 31 maj 2012

Nu när överkastet är klart så får har jag tagit tag i min UFO-hög, först ut blev att göra klart denna väskan "Favoritväska från Quiltbiten" till min kollega. En rolig väska att sy, lätt mönster att följa, för jag är sådan som följer mönster, önskar jag vore lite som många andra, göra lite på mitt eget sätt, men icke icke, får bli något att försöka göra till hösten, lite utsvävningar från mönstret kan ju inte göra så mycket.

Favoritväska

I slutet på mars gick jag en kurs hos Gittan, Quiltstugan, på Marti Michell-linjaler. Jag provade Tessellating-linjalen, rolig att jobba med, kanske blir det något mer gjort med den framöver. Denna är ju inte helt färdig, baksida fattas, men det ska fixas inom en snar framtid.

Tessellating
Annars så pågår fortsatt rensning av UFO:n, har kuddar som passar till överkastet som ska sys, håller på med tillskärning efter mallarna, några necessärer som ska bli färdiga (är inte så snabb med dessa). Några presenter till nära som ska bli mammor i sommar, i juli blir det nog sommarlov från symaskinen, ladda batterier och sylust inför den stundande hösten, usch vill inte tänka på höst nu, först ska vi ha sommar och varm och skönt.
Nu väntar jobbet, ha en bra dag allesammans

1 kommentar:

  1. Oj oj vad du är duktig. Och snyggt blir det också. Du må ha en skön sommar med mycket jordgubbar, glass och bara lite myggor.
    Kram Ulla

    SvaraRadera